Ekonomika provozu

Problémem mnoha dobrých restaurací je kapacita. Pronájem prostor je tak neskutečně drahý, že mnoho podniků stále balancuje na hraně přežití. Co je jim platná skvělá kuchařka, nač je jim šéfkuchař s dlouholetou zkušeností v prestižním zahraničním podniku, když nedokáží usadit současně ve svých prostorách víc, než třicet hostů? Přitom by byli schopni obsloužit a navařit stejně kvalitně třeba pro dvojnásobný počet.

Pohodlí pro zákazníka, výhody pro restauraci

Jak z toho? Oblíbeným řešením, které přináší bonus oběma stranám – jak provozovateli podniku, tak zákazníkovi na druhé straně je systém, kdy mimo regulérní prostory restaurace funguje ještě rozvoz jídla až domů k zákazníkovi. Tento dovoz stravy až do domu je výhodný jednak pro zákazníka, kvůli jeho pohodlí, jednak pro restauraci.

/ 25.10.2016 / Nezařazené